Рийз Уидърспун се е снимала в много филми за последните 20 години, но "Професия блондинка" остава един от онези, с които винаги ще я свързваме.

Рийз Уидърспун и кафето й със сняг, което предизвика много реакции

Безопасно ли е кафето със сняг на Рийз Уидърспун

Актрисата с иновативна рецепта

От няколко години се говори, че актрисата работи върху продължение на "Професия блондинка" и най-сетне дойде моментът, в който да разберем какво точно се случва.

Да, отново ще се потопим в света на героинята ѝ Ел Уудс, но не както сме си мислели. Според Variety, Рийз Уидърспун и продуцентската ѝ компания Hello Sunshine ще продуцират сериал.

Към момента сериалът е в начална фаза на разработване и е с работно заглавие Elle. Той обаче няма да бъде продължение на филма от 2001 г., а предистория.

Краткият синопсис гласи, че Elle ще върне в ученическите години на Ел Уудс, за да видим през какво е преминала, за да се превърна в младата и амбициозна дама от филма. Това ни навежда на мисълта, че няма как да видим Уидърспун в главната роля, което повдига въпроса коя актриса ще изиграе Ел.

"Големите малки лъжи" и ново потвърждение от Рийз Уидърспун, че ще има трети сезон

Задават ли се нови интриги в Калифорния

Какво се знае за трети сезон на "Големите малки лъжи"

Elle ще бъде продуциран и от AmazonPrimeVideo, така че именно в стрийминг платформата ще можем да гледаме сериала, когато му дойде времето.