Моделите често са смятани за красиви, но доста глупави. Не сме сигурни за другите, но един модел със сигурност може да се похвали не само с природна красота, но и със страхотен интелект. Кейт Блек вече се радва на страхотна кариера като модел във Великобритания, но след като гледа Рийз Уидърспун в ролята на Ел Уудс в емблематичния филм "Професия блондинка", Кейт се вдъхновява да кандидатства в Харвардския университет.

Това ли е еликсирът на младостта - учени от Харвард с откритие за химически коктейл

Откриха ли хапчето за вечна младост

Изглежда все по-реално

И след строг процес на подбор тя е приета в престижното американско учебно заведение. Кейт учи бакалавърска степен по Либерални изкуства, специалност международни отношения. И не просто е приета, а дори се дипломира там успешно. Това означава, че тя се присъединява към хора като Барак Обама, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг, като става горд възпитаник на Харвард.

Кейт използва своя Instagram акаунт, за да отпразнува това, че живее "истинският живот на Ел Уудс", като отбелязва екранното дипломиране на Ел в Харвард преди повече от 20 години, когато излиза филмът.

Вместо типично мрачно абитуриентско облекло, Кейт показва невероятната си фигура в ярко розова рокля по тялото, съчетана с пухкави високи обувки. Тя също така носи подходяща розова панделка върху роклята си и се хвали с безупречен грим и страхотна прическа под шапката.

Откакто завършва Харвард, Кейт се завръща към моделството, работи с различни марки и също така основава собствена компания за бански костюми - L.A. Rush. Кейт признава, че хората "често я смятат за тъпа", защото е модел, докато не им каже кой университет е завършила.

Тя също така не крие, че много от нейните приятели от Харвард ще бъдат шокирани, когато попаднат на страницата й в Instagram. "Те имат създаден определен образ в главите си за мен, така че когато погледнат моя Instagram, не е това, което очакват да видят и със сигурност ще бъдат много изненадани", казва тя пред Mirror, като продължава с думите: "Истината е, че много обичам да изненадвам хората, а това което правя - да съчетавам моделството с ученето винаги ги оставя с отворена уста."

Харвардският университет е най-старият университет в САЩ е един от най-известните по света. Намира се в Кеймбридж, близо до град Бостън, Масачузетс.

Грейси Бон - момичето, чийто задни части са толкова големи, че си купува две места в самолета

Момичето, чийто задни части са толкова големи, че си купува две места в самолета

Всеки с проблемите си

С университета като студенти, преподаватели или служители са свързани 75 Нобелови лауреати. Харвардският университет е на първо място в страната по брой на милиардерите след завършилите висше образование. Образованието там струва близо 68 хиляди долара на година.

И като стана дума за сериозната му такса, няма как да не споменем, че родна абитуриентка в Английската гимназия в Русе е спечелила пълна стипендия за обучение в престижния американски университет, разбираме от NOVA. Мария Георгиева завършва с пълно отличие своето училище тази година.