Откакто стана ясна тежката диагноза на Брус Уилис, цялото му голямо семейство го подкрепя и прави всичко по силите си той да се чувства заобиколен от любов. Както настоящата му съпруга Ема Хеминг, така и бившата Деми Мур и децата им са край него.

Деми Мур със силно послание за борбата с деменция, от която страда и Брус Уилис

Силното послание на Деми Мур

Актрисата е откровена за борбата с болестта на Брус Уилис

И се събират при всеки възможен повод. Например за рождения ден на Талула Уилис, която на 3 февруари навърши 30 години. По този повод Деми Мур сподели две снимки в официалния си профил в Instagram.

"Окъпваме нашата @buuski (името на Талула в Instagram - б.а) с любов по случай 30-ия й рожден ден", написа актрисата от "Стриптийз". На първата снимка виждаме рожденичката с Брус Уилис и Деми Мур.

68-годишният актьор изглежда в добро настроение, облечен в сив панталон, суичър и бейзболна шапка. На втората споделена от Деми снимка тя е заедно с Талула, гаджето на Талула Джъстин, и средната си дъщеря от Уилис Скаут.

През отминалата седмица покрай премиерата на филма с нейно участие Capote vs The Swans Деми Мур сподели, че бившият й съпруг "се справя наистина добре" със състоянието си. Припомняме, че диагнозата на Брус Уилис фронтотемпорална деменция бе съобщена публично точно преди година - през февруари 2023 г.

Той е баща на три дъщери от Деми Мур - Талула, както и 32-годишната Скаут и 35-годишната Румър. Брус Уилис има две дъщери и от настоящата си съпруга Ема - Мейбъл на 11 години и Евелин на девет.