Зоуи Кравиц бе една от най-коментираните известни дами след тазгодишното издание на MET Gala. А причината бе не само че се появи под ръка с Чанинг Тейтъм, с когото от известно време се говори, че има връзка, а и защото избра доста провокативен тоалет.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, появата им на MET Gala и двойка ли са двамата

Зоуи и Чанинг - заедно на първото си светско събитие

Какво следва нататък

Да, точно за това звездно събитие сякаш нищо не е прекалено, но Кравиц се нареди до Меган Фокс в класацията на най-разголените на червения килим. И, разбира се, критиките към нея не закъсняха. Не закъсня обаче и нейният отговор за тях.

Кравиц и блестящият й тоалет на Saint Laurent, които остави доста малко на въображението, породиха чудения в социалните мрежи защо е имала нуждата да облече нещо подобно

Снимка 547572

Източник: GettyImages

А на предположенията, че може би страда от комплекси и неувереност, тя отговори категорично. "Да се чувстваш неудобно от човешко тяло е промиване на мозъци. Това е просто тяло, всичко го имаме", категорична е Зоуи.

Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм и защо се говори, че са повече от приятели

Какво се случва между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Май са повече от приятели

Разбира се, не всички, които го имат, изпитват нуждата да го демонстрират така смело, но тук отново опираме до въпроса за личния избор. А Кравиц не за пръв път защитава своя, като преди това се разбунтува срещу всички, които си врат носа между нея и Тейтъм, предава TeenVogue.