Жизел Бюндхен и Том Брейди подадоха и финализираха развода си само за един ден - това се случи на 28 октомври.

Том Брейди, Жизел Бюндхен, разводът им и първото публично изказване на футболиста след раздялата

Том Брейди - открито след развода с Жизел Бюндхен

За новите трудности и предизвикателства

За една от причините за раздялата на двойката се смята, че е взетото решение на футболиста да прекъсне пенсионирането си и да се върне на терена.

След 13-годишен брак Жизел Бюндхен и Том Брейди може вече и да не са семейство, но запазват добри взаимоотношения помежду си и заради двете им деца, които си остават техен най-голям приоритет.

Снимка 594995

Източник: GettyImages

"Мисля, че има много професионалисти в живота, които преминават през различни обстоятелства, с които се справят на работа и с които се справят у дома. Наистина съм фокусиран върху две неща - да се грижа за семейството си и със сигурност за децата си, и, второ, да върша най-добрата работа, която мога, за да печеля футболни мачове", сподели малко преди раздялата Том Брейди.

И след нея за футболиста обаче отговорностите не се променят много и той остава съсредоточен върху грижата за децата си и представянето си на терена.

"Всичко, което можете да направите, е най-доброто, което можете да направите. И аз просто ще продължа да го правя, докато работя и докато съм баща", разкрива Том Брейди след развода.

Снимка 594996

Източник: GettyImages

В момента той отново играе в Tampa Bay Buccaneers, където се завърна след като се отказа от първоначалното си решение да се пенсионира. Уви, засега отборът се представя лошо в националната лига. Затова и след един от мачовете репортери са попитали футболиста дали съжалява за завръщането си към играта, пише People.

"Нула, не. Определено не", е точният отговор на Том Брейди. Според него разочароващата част е, че отборът просто не е играл по начина, на който е способен. "Това е поради редица различни причини", допълва още футболистът.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, Коста Рика и ваканцията на модела с децата ѝ

Къде разпуска Жизел Бюндхен след развода

Плажни емоции през ноември

Той споделя още, че зад причината да се върне в отбора стои желанието му да се състезава. Именно това и го е накарало да говори с екипа, който от своя страна пък е бил развълнуван да го приеме отново в отбора.