Том Брейди и Жизел Бюндхен подадоха документите за развода си и успяха да го финализират само в рамките на един ден. След цели 13 години брак те взеха общото решение да го разтрогнат.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и новината за развода им след 13 години брак

Това ли е краят за Жизел Бюндхен и Том Брейди

Общото решение за брака им

Според източници на People, в началото раздялата за Жизел Бюндхен е била трудна, но с времето е успяла да си приспособи към по-различния си живот. Те разкриват още, че моделът е живеела самостоятелен живот от години, тъй като съпругът ѝ Том Брейди е бил зает с професионалните си ангажименти като футболист.

"Тя не се страхува да прави нещата сама", допълват източниците. А доказателство за думите им са именно разводът, който явно е бил иницииран от Жизел Бюндхен.

С обявяването на новината за развода тя и Том Брейди споделиха, че основният им приоритет си остава грижата за децата им.

"Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъде нашите деца, които обичам с цялото си сърце", написа Жизел Бюндхен в Instagram стори късно в петък, 28 октомври.

Сега, само няколко дни по-късно, Том Брейди за първи път говори публично след новината за развода. В шоуто на Sirius XM Let's Go! той сподели, че се е опитал да даде всичко, което може, на отбора си, докато се е справял с "лични предизвикателства", пише People.

"Мисля, че има много професионалисти в живота, които преминават през неща, с които се справят на работа и у дома", разказва футболистът. Освен това той отново набляга на това, че сега е съсредоточен върху две неща. Едното от тях е грижата за децата, а другото - да върши най-добре онова, което може, за да печели футболни мачове.

Том Брейди не крие, че му е по-трудно като е наясно, че разводът му с Жизел Бюндхен се "разиграва пред много хора", но споделя как превъзмогва и това:

Жизел Бюндхен, Том Брейди, Кели Слейтър и мъжете, с които моделът е излизала в миналото

Мъжете в живота на Жизел Бюндхен

Светът е в очакване какво ще се случи с нея и Том Брейди

"Всички имаме своите уникални предизвикателства в живота. Всички сме хора. Правим най-доброто, което можем."