Почти две седмици изминаха откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха официално развода си след 13-годишен брак.

Жизел Бюндхен, Том Брейди и новината за развода им след 13 години брак

Това ли е краят за Жизел Бюндхен и Том Брейди

Общото решение за брака им

Вече е ясно и че двамата бързо са договорили подробностите в споразумението си и са готови да продължат напред. От документите се разбира, че двойката се е съгласила на съвместно попечителство над двете си деца - Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9г.), както и на поделяне на активите си.

Както за Жизел Бюндхен, така и за Том Брейди приоритет остава грижата за децата им, като двамата ще се опитат да запазят ситуацията "без драма".

При обявяването на развода, куотърбекът сподели, че с Жизел са стигнали до решението "приятелски", както и че желаят само доброто един на друг.

Моделът от своя страна каза в собственото си изявление, че преминаването през развод, разбира се, е трудно, но се чувства благословена за времето, което е прекарала с вече бившия си съпруг.

Жизел Бюндхен явно обаче не губи време, а вече пише новата глава в живота си. Поне това става ясно от последните новини около нея. Наскоро тя и двете ѝ деца са били на ваканция в Коста Рика.

"След като разводът беше уреден, тя искаше да се махне на своето щастливо място", разкрива източник пред E! News. Той издава още, че по време на "бягството" тримата са си почивали, играели са си с кучетата си на плажа и са карали сърф.

Том Брейди, Жизел Бюндхен, разводът им и първото публично изказване на футболиста след раздялата

Том Брейди - открито след развода с Жизел Бюндхен

За новите трудности и предизвикателства

"Искаха да избягат от всичко това и да имат малка ваканция", споделя още източникът.