Добре знаем, че за да изглеждат в перфектна форма, моделите спазват стриктни диети, които понякога дори преминават границата на разумното.

Жизел Бюндхен, Lessons и правилата живота й според първата й книга

Правилата за живот на Жизел Бюндхен

Как се грижи за здравето си моделът

39-годишната Жизел Бюндхен може отдавна да не дефилира, но открай време е синоним на секси жена. Това обаче невинаги е било точно така.

В интервю за Vogue Австралия половинката на Том Брейди казва, че е имало моменти, в които е била далеч от перфектната форма.

В момента Жизел става в 5:30 сутринта, за да има време да медитира и тренира преди децата ѝ да станат. Преди години обаче тя е имала много лоши навици, които са се отразявали на здравето ѝ. Бюндхен твърди, че когато е била на 20, сутрините ѝ са започвали с кафе и четири цигари.

Нездравословните навици са я карали да се чувства постоянно изморена и дори са ѝ коствали паник атаки. В един момент обаче Бюндхен е решила, че е време за промяна, а тя не е била никак лесна.

Смяната на начина на живот ѝ е коствал доста главоболия - в буквалния смисъл на думата. Първоначално е заменила кафетата и цигарите с 20-минутно тичане.