Жизел Бюндхен винаги се е стараела да бъде откровена и да споделя не само хубавите моменти в живота си, но и тежките.

Жизел Бюндхен е дръзка и в крак с тенденциите на Седмицата на модата в Ню Йорк

Безкрайно дългите секси крака на Жизел Бюндхен

Дръзката визия на модела

Е, за раздялата с Том Брейди все още не желае да навлиза в подробности, но пък говори открито за трудните си години като модел. От последното ѝ интервю дори разбираме, че е имало период в живота ѝ, в който се е намирала в лошо психическо състояние.

Пред CBS News Бюндхен казва, че модните дефилета и целият стрес около тях са я накарали да изгради образ пред хората, с който да се справи с всичко случващо се. Нещо, което в крайна сметка е довело до паник атаки.

Жизел Бюндхен пояснява, че се чувствала като в тунел, не е можела да диша и дори се е задушавала. "Живеех на деветия етаж и трябваше да се качвам по стълбите, защото се страхувах, че ще заседна в асансьора и ще започна да хипервентилирам."

В това състояние моделът казва, че не е можела да си поеме въздух, дори когато прозорците на стаята са били отворени. Именно в тези моменти са се прокрадвали и мисли за самоубийство. 

Патрисия и Жизел Бюндхен - всичко, което знаем за връзката им

Всичко, което знаем за връзката между Патрисия и Жизел Бюндхен

Най-близки и верни приятелки

Въпреки всичко преживяно, Жизел Бюндхен твърди, че не би променила нищо в живота, ако има такава възможност. Колкото до развода с Том Брейди, казва, че е искала да бъдат заедно поне 50 години, както нейните родители, но просто не се е получило.