Краят на Седмицата на модата в Ню Йорк официално беше сложен вчера, 13 септември. По време на ежегодното събитие акцент, съвсем естествено, са тоалетите, с които знаменитостите се надпреварват да привличат внимание.

Жизел Бюндхен почти година след раздялата - страда ли още по бившия си Том Брейди

Страда ли още по Том Брейди Жизел Бюндхен

Почти година след раздялата моделът още е сама

Вече видяхме няколко предизвикателни визии, включително тези на Ирина Шейк, Джулия Фокс и Блейк Лайвли. Не бихме пропуснали обаче и Жизел Бюндхен, която ни доказва, че може и вече да не е толкова активна в кариерата си на модел, но все още е част от модния свят и в крак с тенденциите.

Една от тенденциите, които от известно време вече се наблюдава и все повече знаменитости явно харесват, е носенето на облекло без долна част, било то панталон или пола. И именно така Жизел Бюндхен се е появила на събитие на марката за дънкови дрехи Frame, пише британският Vogue.

Моделът е била облечена единствено с дънково яке в размер XXL, което ѝ стои като рокля. Него е съчетала с обувки тип сабо на висок ток, за да придаде на визията още по-небрежен, но все пак стилен вид. Няма как да не отбележим обаче и изкусителните крака на Жизел Бюндхен.

Що се отнася пък до тенденцията за носенето на тоалети без панталон или пола, тя може и да звучи смела и провокативна, но като се замислим, не ни се струва много по-различна от носенето на рокля. И въпреки това за подобни визии, които несъмнено привличат погледи, се изисква доза дързост.

Патрисия и Жизел Бюндхен - всичко, което знаем за връзката им

Всичко, което знаем за връзката между Патрисия и Жизел Бюндхен

Най-близки и верни приятелки

Така например преди седмица Ема Корин се появи във Венеция, облечена само с жилетка, долно бельо и чорапогащник. И това нейно решение едва ли е останало незабелязано.