Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix - The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. След това тя участва и в My Policeman с Хари Стайлс. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента всичко изглежда обещаващо.

Ема Корин, My Policeman, облеклото ѝ на филмовия фестивал в Торонто и защо всички говорят за актрисата

Всички говорят за краката на Ема Корин

Актрисата знае как да привлече вниманието

Междувременно всяка поява на Ема Корин на червения килим не остава незабелязана. На Международния филмов фестивал в Торонто миналата година 27-годишната британска актриса привлече вниманието с избора си на "рокля", докато придружаваше колегата си Хари Стайлс на официалното представяне на филма.

Дръзкият Miu Miu тоалет Корин беше съчетала с черни обувки на висок ток и прозрачен черен чорапогащник, като ѝ придаде една много по-женствена нотка, която често липсва на изявите ѝ на официални събития, отбелязаха тогава от Daily Mail.

Снимка 632589

Източник: GettyImages

Снимка 632588

Източник: GettyImages

Сега на филмовия фестивал във Венеция, актрисата, която се идентифицира като небинарна, отново успя да привлече вниманието. Освен че направи дебют на бръснатата си глава, тя позира пред фотографите в доста необичайна визия. Ема, която има връзка с Рами Малек, се появи облечена със зелена жилетка, която беше съчетала с долно бельо в същия цвят.

Блестящият сутиен на Сидни Суийни от фестивала във Венеция, превърнал се в дръзко модно изявление

Блестящият сутиен на Сидни Суийни, превърнал се в дръзко модно изявление

Твърде красив, за да не бъде видян

Стайлингът й беше допълнен единствено с прозрачен черен чорапогащник, който очевидно беше сложила, за да не бъде съвсем гола за публичната си изява. Ема Корин се появи така за събитие организирано от марката Miu Miu, където се събра с колежката си Сидни Суийни, отбелязват от Vogue.