Преди дни Кание Уест организира слушане на новия си дългоочакван албум Donda, който обаче все още не е довършен на 100%. На събитието на стадион Mercedes-Benz в Атланта присъства и Ким Кардашиян заедно с децата им.

 Кание Уест, представянето на новия му албум Donda и подкрепи ли го Ким Кардашиян

Подкрепата, която Кание Уест получи от Ким Кардашиян

Ще я оцени ли рапърът

Това предизвика изненада у някои, които смятаха, че бившите не са останали в добри отношения. Но не по-малка изненада се оказаха кадрите, които рапърът сподели след събитието в профилите си в социалните мрежи.

От тях става ясно, че е обособил свое място за живеене с административната сграда на стадиона, където и работи усилено по финализирането на новия си албум. Това бе потвърдено и от представител на Уест пред медии.

Датата за издаване на Donda бе отложена от 23 юли на 6 август и явно дотогава той ще се подвизава в своеобразния си временен дом, за да може да се отдаде изцяло на процеса и да завърши най-сетне проекта. Заедно с него е и целият му екип, с който работи денонощно.

А Уест очевидно си има всичко необходимо - легло, куфар с вещи, телевизор и часовник. Важно е да се спомене и че стадионът се намира много близо до училището, където покойната му майка е преподавала. И очевидно там черпи повече мотивация за работата си, предава Vanity Fair.

Кание Уест, Donda и призивът на Джей Зи във връзка с Доналд Тръмп

Приятели ли са Джей Зи и Кание Уест

И какво мисли Джей Зи за Доналд Тръмп

Представител на стадиона потвърди, че Уест е направил свое студио в сградата към спортното съоръжение. А понякога рапърът се разнообразява от записите на песни като се присъединява към публиката на футболните мачове, които се играят на няколко метра от "спалнята" му.