Едно от най-обсъжданите събития в последните дни стана представянето на десетия студиен албум на рапъра Кание Уест Donda. Албумът, който феновете му чакаха с нетърпение, носи името на майката на рапъра Донда Уест, която почина през 2007 г. 

Представянето на Donda от стадион Mercedes-Benz в Атланта, Джорджия, се излъчваше на живо и от Apple Music. Мнозина си зададоха въпроса ще присъства ли на важното за Кание събитие Ким Кардашиян, с която са в развод, особено след слуховете за връзката му с Ирина Шейк.

Затова феновете на рапъра бяха приятно изненадани, когато на стадиона се появи Ким с четирите им деца, придружена от сестра ѝ Клои. Това е поредното доказателство, че Ким и Кание може и вече да не са двойка, но все още са много свързани и се подкрепят един друг.

Двамата се справят много добре със съвместното отглеждане на четирите им деца, а преди дни, според информация на Page Six, те дори са направили семейно пътуване до Сан Франциско.

"Те се разбират чудесно и това беше първото им публично излизане заедно като семейство, което отново потвърди, че са в синхрон, когато става въпрос за съвместно родителство и поставят децата си на първо място," казва източникът на Page Six.

Миналия месец в телевизионно предаване Ким заяви: "Завинаги ще бъда най-големият фен на Кание. Той е бащата на децата ми. Кание винаги ще бъде моето семейство." И фактът, че го подкрепи във важен за него момент доказва това.

Ким Кардашиян, Кание Уест и как риалити звездата поздрави бившия си за рождения му ден

Обича ли още Ким Кание

Как риалити звездата отбеляза рождения ден на бившия си