Връзката между Жерар Пике и Клара Чиа остава силна. Въпреки урагана от слухове, дразги и песни за разбити сърца, двойката все още е заедно, преодолява препятствията и продължава да се бори неуморно за любовта си. Дни след като Клара Чиа активира отново акаунта си в Instagram, журналистка разкрива, че двамата с Пике вече кроят планове за сватба.

Шакира, Шерар Пике, раздялата им, връзката с Клара Чиа Марти и ново интервю на певицата

Шакира с предупреждение за новата приятелка на Жерар Пике

Което не е особено добронамерено

Моника Вергара, журналистка, която е част от предаването Fiesta, излъчвано по Telecinco, разкрива, че Пике и Клара са обсъждали темата за брака пред някои свидетели, пишат от Hola. Двамата са разказвали на някои от близките си за представите си за идеалната сватба, включително желанието на Клара да се омъжи.

Вергара съобщава, че разговорът е станал в ресторант в Барселона. Според нейните източници срещата продължава повече от два часа, като Пике и Клара демонстрират спокойствие и силни чувства. "В хода на разговора двамата се наричаха "любов" и той сподели притесненията си, че трябва да говори публично за плановете им", разкрива Вергара. "Те говориха за това как Клара би искала да се омъжи в някакъв момент от живота си."

"Като се има предвид кариерата на Пике и многото му последователи, Клара искаше интимна и частна сватба с присъствието на техните семейства", продължава още журналистката.

Клара и Пике разкриха връзката си в средата на 2022 г., след като раздялата му с Шакира беше оповестена публично.

Въпреки че прекарват 12 години заедно и имат две деца, Шакира и Пике така и не се женят. Докато двамата обикновено не разкриват подробности за връзката си пред медиите. Колумбийската певица обаче няколко пъти през годините говори за страха си от брака.

Жерар Пике, Клара Чиа Марти и какво разкри футболистът за отношенията им

Когато Жерар Пике е мъж под чехъл

Какво сподели за новата си половинка каталунският футболист

"Бракът ме ужасява", разкрива тя. "Не искам той да ме вижда като своя съпруга. Предпочитам да ме вижда като негова приятелка, негова любовница." Е, Клара очевидно е на противоположното от Шакира мнение и нищо чудно скоро да зазвучат сватбени камбани.