Жерар Пике вече не крие новата си връзка. След като наскоро се появиха снимки от фестивала Summerfest Cerdanya, на които се вижда как каталунският футболист интимничи с Клара Чиа Марти, двамата бяха отново забелязани заедно. Този път на сватба преди няколко дни. Дори се разнасят слухове, че Пике отново ще става баща, защото половинката му е бременна.

Жерар Пике, Шакира, Клара Чиа Марти и това ли новата половинка до футболиста

Жената, с която Пике замени Шакира

Каталунският футболист вече не се крие

Въпреки че нищо не е потвърдено, няколко международни медии пишат за възможна бременност на Клара Чиа Марти, с която футболистът се среща от няколко месеца, независимо, че двамата за първи път са снимани публично преди няколко седмици, разкриват от Marca.

След раздялата си с колумбийската певица Шакира, Пике вече не крие Клара. Двамата са засичани на различни събития, включително концерт, на който е присъствало и семейството на играча на Барселона. Освен това папараци няколко пъти вече ги улавят в моменти на нежност да се целуват на различни публични места.

Снимките, които пораждат спекулации за евентуална бременност на приятелката на Пике са на едно от последните им събития заедно, а именно сватбата на един от най-добрите приятели на Пике в Коста Брава, Испания.

Играчът пристигна придружен от Клара. На кадрите, публикувани от списание Hola, на които приятелката на Пике е с рокля на райета, се вижда леко наедряло коремче. Но дали Клара просто е качила няколко килца в областта на корема, или наистина е бременна, предстои да разберем.

Пике, който прекрати връзката си с колумбийската звезда преди около три месеца, има две деца от нея: Милан и Саша. Именно те се превърнаха в ябълката на раздора между бившите партньори, тъй като Шакира иска да ги вземе да живеят с нея в Маями, а футболистът се надява да останат при него в Барселона. 

Шакира, Жерар Пике, децата им Саша и Милан и за какво не могат да се разберат двамата

Ябълката на раздора между Шакира и Жерар Пике

Разделите винаги са трудни, особено когато има деца

Засега Пике и Клара могат да скрият новината, ако наистина чакат бебе, но с течение на седмиците и месеците, все повече ще си проличава и ще разберем дали става дума за слухове, или е чистата истина.