Колкото и да се усмихват пред камерите, известните хора също си имат проблеми. И всички ги решават по различен начин. Някои, като Майли Сайръс, намират спасение в работата, други, като Зендая, се срещат с психотерапевт.

Майли Сайръс и откровенията й на фестивала BottleRock за любвта и загубата на дома й

Защо Майли Сайръс си е мислела, че ще умре

И как преживява загубата на дома си

По време на последния локдаун Зендая за първи път усеща вкуса на тъгата. По цели дни се чувствала зле.

"Какъв е този тъмен облак, който е надвиснал над мен и не знам как да се отърва от него?", неведнъж се пита тя. Това е въпросът, на който не успява да си отговори и заради който решава да се погрижи за психичното си здраве, като тръгне на терапия.

Пред британския Vogue актрисата съветва всеки, който може да си позволи този вид услуга, да го направи. Смята, че няма нищо лошо да работим върху себе си и да го правим с помощта на някой, който може да ни помогне. Някой, с когото да говорим и който е "безпристрастен".

Един от основните проблеми, които тя обсъжда с терапевта си, е вътрешният й конфликт между харченето, спестяването и необходимостта й да работи непрекъснато, без да си дава почивка.

Осъзнава, че има кариера, благодарение на която е финансово обезпечена, отделно работи това, което иска. И би трябвало да не се притеснява за нищо.

Зендая, премиерата на "Дюн" в Париж и новият секси тоалет на актрисата

Зендая е по-секси от всякога

Момичето се превърна в красива жена

Но успехът й не я упокоява. "Винаги ще трябва да работя. Защото, ако не работя, утре всичко може да изчезне", ето това е мисълта, която измъчва Зендая.