Макар в момента всички погледни да са насочени към червения килим в Кан, друго бляскаво събитие ни накара да отклоним внимание от филмовия фестивал и да го насочим към Италия. 

Филмовият фестивал в Кан: 7 минути овации за Джони Деп (и семейството на Майкъл Дъглас накуп)

Филмовият фестивал в Кан: 7 минути овации за Джони Деп (и семейството на Майкъл Дъглас накуп)

Акцентите от първия ден на бляскавото събитие

Приянка Чопра, Ан Хатауей и Зендая, които са част от лицата на известната марка за бижута Bulgari, определено приковаха цялото внимание към себе си на бляскавото събитие на италианския бранд във Венеция. 

Вечерта беше в чест на новата бижутерийна колекция на Bulgari, като дамите ни зарадваха със стилни тоалети и прекрасни визии. Ан Хатауей избра рокля на Atelier Versace в златисто в горната част, който избледняваше в сребърни искри надолу. Дизайнът е направен лично от Донатела Версаче, а дълбокото деколте разкриваше красиво диамантено колие с големи розови скъпоценни камъни.

Снимка 618729

Източник: GettyImages

Зендая носеше черна рокля от Richard Quinn с паднали ръкави и дълбоко деколте. Актрисата допълни визията със сребърно колие във формата на змия. 

Снимка 618730

Източник: GettyImages

Приянка Чопра Джонас носеше комплект от две части на Miss Sohee, включващ горнище с дълъг ръкав, повдигащ деколтето ефект и пола във винен цвят, украсени с бяло цвете с мъниста. Що се отнася до бужуто на врата ѝ, тя избра чокър с многоцветни скъпоценни камъни, вградени сред други сребристи такива, разкриват от Elle.