Докато бяха част от кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл можеха да се похвалят с редица звездни приятели. Някои останаха до тях и в първите месеци след Мегзит, но след това един по един започнаха да напускат потъващия кораб. С действията си съпрузите определено успяха да отблъснат много от близките си - като Дейвид и Виктория Бекъм.

Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират филм за Netflix, а сюжетът не е случаен

Сламката, за която удавниците Хари и Меган ще се хванат

Поемат в нова посока

Бившият футболист винаги е бил в тясна връзка с кралския двор, неведнъж е получавал ордени, а на поклонението пред кралица Елизабет Втора чака часове наред заедно с всички други, за да й отдаде заслужена почит. И ако преди сме го виждали в компанията на принцовете Уилям и Хари и техните съпруги, сега ситуацията е малко по-различна.

Според източници, цитирани от The Sun, разривът между принц Хари и Дейвид Бекъм започва още през 2018 г. Тогава херцогът на Съсекс отправя покана към бившия английски капитан да присъства на закриването на игрите Invictus в Австралия.

Снимка 629148

Източник: GettyImages

Бекъм се съгласява, но остава разочарован, когато пристига на мястото на събитието, защото принц Хари дори не благоволява да дойде да го поздрави и да му благодари за присъствието. И за тази ситуация вина отново се хвърля върху Меган, която не е искала интересът към нея да бъде засенчен от този към семейство Бекъм.

И всичко това се случва само няколко месеца след кралската сватба, на която Дейвид и Виктория бяха сред вип гостите. Получиха обаче покана само за църковната венчавка, но не и за тържествения прием, което силно ги е обидило.

Твърди се още, че Меган Маркъл е останала разочарована от отказа на Пош Спайс да й предоставя безплатни дрехи и аксесоари, като в замяна херцогинята просто е трябвало да се показва на публични места с тях. А подобен тип услуги са в разрез с правилата на кралския двор.

Снимка 614945

Източник: GettyImages

Вместо с дрехи, госпожа Бекъм е помогнала на Маркъл със съвети за визията й и дори й е осигурила процедури за лице и коса с членове на нейния антураж. Тя е приютила и бившата актриса в семейната им къща в Лос Анджелис по време на нейно соло пътуване в САЩ, още преди да стане съпруга на принц Хари. Тези подробности обаче рядко се споменават, което разгневява Дейвид Бекъм.

Въпреки всички разочарования, семейство Бекъм се опитва да запази добрите си отношения с тогавашната кралска двойка. Виктория дава назаем свое палто на Меган, което тя носи на традиционната коледна служба, а през 2020 г. създава специално за нея тоалет, който да носи на последната си изява като част от кралското семейство.

Как изглежда домът на принц Хари и Меган Маркъл

Как изглежда домът на принц Хари и Меган Маркъл

И какво значение имат две дървета

След Мегзит обаче Дейвид и Виктория предпочетоха неутралитета, а скоро след това пък показаха, че остават на страната на кралския двор. И изведнъж ги видяхме по-близко от всякога с принц Уилям и Кейт Мидълтън. И вече няма никакво съмнение, че принц Хари и Меган Маркъл отново са страната на губещите, а тях никой не ги харесва.