Винаги сме харесвали Емилия не само заради убийствено яката й роля на Денерис в Game Of Thrones, но и заради типично английското й хапливо самоиронично чувство за хумор. Тя отново го прояви в интервю за британското издание на Harper's Bazaar, където обясни, че вече не иска да е блондинка.

Снимка 304389

"Да, косата ми е доста къса, защото беше... умряла" обясни 31-годишната актриса. След което поясни, че дългите години, през които е работила по хитовия сериал на НВО, е била принудена да изрусява постоянно косата си, с което буквално я е съсипала.

Снимка 332654

Източник: GettyImages

"Това е най-късата коса, която съм имала. Опитвам се да оставя русото да израсте, защото то просто уби косата ми. А толкова ми липсва да съм с хубава коса. Просто обожавам дългата коса, но след това пак ме прихваща да я отрежа, но нямам представа как това ще се отрази на лицето ми."

Каквато и коса да има, Емилия все ще е красива - това е сигурно. Очакваме да я видим финално като драконовата кралица Денерис Таргариен във финалния сезон на Game Of Thrones догодина.