Вчера, 16 май, Григор Димитров отпразнува своя 32-и рожден ден. Снимките, които сподели обаче, оставиха феновете да се чудят какво се случва с личния му живот. От няколко седмици се говори, че родният тенисист има връзка с румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci.

Замени ли Григор Димитров Лолита Османова с Мадалина Геня

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Поредната красавица, с която се спряга името на родния тенисист

След като въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, вчера в профила и на Григор, и на Мадалина видяхме едни доста провокативни и секси снимки. Кадри, които, минути след като бяха публикувани, изчезнаха толкова мистериозно, както се и появиха.

Въпреки това успяхме да намерим някои от тях, които ни показват Григор Димитров гол до кръста с леко свалени панталони, от които се вижда татуировка на ангелски криле, която се спуска към мъжкото му достойнство.

И това далеч не е всичко, защото със също толкова дръзко изглежда и Мадалина Геня, която пък позира по бельо. Не може да се отрече, че снимките разбуниха духовете сред феновете им за краткото време, което "живяха" в профилите им в социалните мрежи. Особено предвид надписа: "Очаквайте скоро".

Григор Димитров и Мадалина Геня вече не се крият

Григор Димитров и Мадалина Геня вече не се крият

Хванати в крачка

Малко след това в сторита в социалните мрежи Мадалина Геня се похвали, че е рекламно лице на марката за бельо и бански костюми Yamamay, което ни навежда на мисълта, че въпросните горещи кадри с Григор Димитров може би се отнасят за тяхна обща рекламна кампания. Разбира се, все още всичко е само въпрос на догадки, но сме сигурни, че скоро ще разберем. 

Снимка 618547

Източник: Instagram / grigordimitrov

Що се отнася до Григор Димитров, след като изтри снимките с Мадалина от профила си, той сподели други кадри в стори в Instagram. В тях показва как е отбелязал рождения си ден, а именно в компанията на художничката Самар Джашан Сатамиан, която също се спрягаше за негова половинка преди време.

Снимка 618546

Източник: Instagram / grigordimitrov

Гришо доста често започна да се появява в публикациите на Самар. Художничката от йорданско-палестински произход дори качи снимки, на които е с Григор и му подарява портрет на самия него. По всичко личи, че той е в близки отношения не само с нея, но и с цялото ѝ семейство, което ясно се вижда от споделените снимки на българския тенисист. А какви са отношенията му в Мадалин Геня, тепърва предстои да разберем.