Наскоро Григор Димитров даде нов повод да се обсъжда любовния му живот, след като на един от последните му мачове с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид в ложата му беше забелязана една много привлекателна дама.

Става дума за румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci. Според Essentially Sports, освен в ложата, по-късно двамата отново са засечени заедно на вечеря.

По всичко личи, че предположенията за връзката им ще се окажат самата истина. Вчера, 14 май, румънката отново беше в ложата за мача на Григор срещу Джокович в Рим, който за жалост българинът загуби. След тенис турнира, Григор и Мадалина се усамотиха в известен ресторант в италианската столица.

Снимка 618228

Източник: Instagram / grigordimitrov

Този път самият Григор Димитров се похвали, че е заедно с румънската красавица, като публикува стори в Instagram, в което я отбеляза. По-късно то беше споделено и от Мадалина Геня.

Замени ли Григор Димитров Лолита Османова с Мадалина Геня

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Поредната красавица, с която се спряга името на родния тенисист

34-годишната Мадалина е познато и коментирано име в спортния свят, поради факта, че е имала връзки с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време дори успя да омая и Леонардо ди Каприо. Мадалина Геня живее в Италия от 15-годишна. Има едно дете - момиче от връзката й с композитора Матей Стратан.