Не може да се отрече, че любовният живот на родния ни тенисист Григор Димитров вълнува феновете дори повече от успехите му на корта. А той е доста шарен и интересен, като до момента е имал връзки не с една и две известни красавици.

Григор Димитров и Bianchet 1.618 Carbon Red - историята за един откраднат часовник

Григор Димитров за историята на откраднатия му часовник

Ето какво се случва с родния тенисист

От края на 2012 г. до раздялата им през юли 2015 г. той ходеше руската тенис звезда Мария Шарапова. След това през 2016 г. започна да се среща с певицата Никол Шерцингер. Имаше и твърдения за кратък романс със Серена Уилямс в началото на 2012 г.

И въпреки че последно за негова официална приятелка се смяташе Лолита Османова, Григор Димитров всъщност отдавна не се е появявал в нейна компания. Това, както и откровенията за връзките на Лолита в социалните мрежи, отдавна кара хората да си мислят, че вече не са заедно. И макар никой от двамата все още да не е потвърдил или отрекъл тази информация, през последните дни упорито се говори, че родният тенисист има нова приятелка.

Григор Димитров даде нов повод да се обсъжда любовния му живот, след като една много привлекателна дама беше забелязана в ложата му на един от последните му мачове с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид. Става дума за румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci. Според Essentially Sports, освен в ложата, двамата по-късно отново са засечени заедно на вечеря.

34-годишната Мадалина е познато и коментирано име в спортния свят, поради факта, че е имала връзки с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Преди време дори успя да омая и Леонардо ди Каприо. Мадалина Геня живее в Италия от 15-годишна. Има едно дете - момиче от връзката й с композитора Матей Стратан.