През май месец стана ясно, че известният лекоатлет Юсеин Болт и приятелката му Каси Бенет са станали родители на момиченце.

Юсеин Болт, Каси Бенет и очакват ли първото си дете

Юсеин Болт има повод да почерпи

Новината, с която лекоатлетът зарадва феновете си

Няколко месеца олимпийският медалист и половинката му пазеха в тайна името на дъщеря си, като до момента никой от двамата не беше публикувал и снимки на детето.

Най-накрая обаче Юсеин Болт се реши да разкрие името, като същевременно показа и как изглежда малкото им момиченце.

Лекоатлетът използва като повод рождения ден на приятелката си Каси Бенет, за да сподели в профила си в Instagram няколко прекрасни кадъра от фотосесията, която са си направили красивата майка и дъщеря. Именно оттам научихме, че детето им се казва Олимпия Болт.

"Искам да пожелая на моята Каси честит рожден ден, като същевременно да споделя и колко съм щастлив, че мога да прекарам този специален ден с теб. Не искам нищо друго, освен щастие за вас, и ще продължа да правя всичко, за да може винаги да си с усмивка на лице. Сега заедно с дъщеря ни Олимпия започнахме нова глава. Очаквам с нетърпение какво ще ни донесе бъдещето, но бъдете сигурни, че аз ще бъда опората за това семейство. Обичам те и честит 21-и рожден ден!", написа Юсеин Болт под кадрите.

От своя страна Каси Бенет също не пропусна да сподели няколко снимки в своя Instagram, където написа, че малката Олимпия е най-хубавият подарък за рождения ѝ ден.

Юсеин Болт, Каси Бенет и раждането на първото дете на спортиста

Наследницата на Юсеин Болт

Щастлива новина за лекоатлета