Виктория Бекъм доби световна популярност през 90-те като Пош Спайс от Spice Girls. След това обаче стана съпруга на Дейвид Бекъм и майка на четири деца, а музиката замени с модата. Въпреки че в последните години модният й бранд търпи сътресения, тя не се отказва от него и доказателството за това е новият й проект.

Дейвид Бекъм и Виктория Бекъм в Beckham - документалната поредица на Netflix за връзката и брака им

Когато Дейвид рискува всичко заради Виктория

Двамата срещу всички

За пръв път тази седмица Виктория Бекъм ще представи своя серия от три парфюма, всеки от които улавя нейните "спомени за места и преживявания". А кампанията за тях успя да предизвика голям интерес, защото тя за пръв път влиза в ролята на рекламно лице на свой продукт. И то не как да е, а доста секси и провокативно.

В профила си в Instagram съпругата на Дейвид Бекъм публуква няколко снимки и едно видео, с които представя един от парфюмите и загатва за останалите. А от описанието разбираме, че голямото вдъхновение за ароматите е получила от връзката си с футболиста, в която определено има много запомнящи се моменти, които си заслужава да бъдат уловени в бутилка.

Като например парфюмът Portofino 97' мирише на "процъфтяваща романтика" и олицетворява първото им любовно бягство в италианското градче през 1997 г.

На друг кадър Виктория Бекъм позира по секси дантелено бельо в черно, а акцент определено са мускулестите й ръце. А в коментарите под снимката откриваме мнения, че това въобще не е нейното тяло и че не е никак женствено. Други пък уточняват, че ръцете й са такива, защото редовно тренира пилатес.

В краткото видео към виждаме дизайнерката в секси пози, облечена в прозрачна, блестяща рокля и с мокра коса.

Вторият парфюм от колекцията носи името Suite 302 - на номера на стаята в парижки хотел, която двамата често си наемат през годините. Третият аромат San Ysidro Drive. Това е името на улицата в Лос Анджелис, на която се намира домът им.

Как семейството на Дейвид и Виктория Бекъм се весели край бреговете на Хърватия

Какво не достига на Дейвид и Виктория Бекъм

Семейната ваканция на яхта продължава

Всички те ще бъдат налични за продажба от 29 септември на сайта на Victoria Beckham Beauty. Ще има и лимитирана колекция с по 30 бутилки от всеки парфюм, изрисувани ръчно и с подписани от Виктория Бекъм кутии.