За събиране на Spice Girls се говори вече от доста време, но засега сякаш няма изгледи това да се случи, поне не и скоро. Откакто обаче напусна момичешката група преди повече от десетилетие, Виктория Бекъм от време на време изпълнява от миналите ѝ хитове на партита, включително и на едно такова с Мел Си през 2017 г.

Дейвид Бекъм и синът им Бруклин споделят страстта към татуировките

Страстта, която Дейвид и Бруклин Бекъм споделят

Крушата не пада по-далеч от дървото

Ако все пак обаче се чудим дали г-жа Бекъм все още може да пее, ето го и отговора. "Сервиран" директно от самата нея.

Тя и съпругът ѝ са отпразнували победата на Интер Маями, футболният отбор, на който Дейвид Бекъм е собственик и в който съвсем отскоро играе Лео Меси, с парти, на което е имало и караоке сесия. А Виктория, не без очарователното включване на мъжа си, изпълнява хита на Spice Girls от 1996 г. "Say You'll Be There".

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ????!! ????????

♬ original sound - Victoria Beckham

Дейвид Бекъм, видимо щастлив от победата на отбора си, пее част от текста на парчето, докато танцува заедно с Виктория. Видеото тя е споделила в своя TikTok, а съпругът ѝ го е качил на стори в Instagram.

Бившата певица от Spice Girls пък е публикувала в Instagram други кадри от същата вечер, на които отново заедно с Дейвид Бекъм пеят и танцуват. "Просто една непринудена вечер в Маями... Не, наистина не пих толкова много", пише шеговито Виктория Бекъм към поста си.

Дейвид и Виктория Бекъм - 24 години любов

24 години по-късно - щастливи ли са заедно Дейвид и Виктория Бекъм

Как двамата отбелязаха годишнина от сватбата си

Двойката е посетила мача на Интер Маями заедно с две от децата си - Круз (18 г.) и Харпър (12 г.). На събитието са били забелязани и други популярни личности, сред които ЛеБрон Джеймс, Ким Кардашиян и сина ѝ Сейнт Уест (7 г.) и Тристан Томпсън (бившият на Клои Кардашиян), пише E! News.