Южна Европа определено се оказа предпочитаната дестинация за лятна почивка на звездите. Край бреговете на Италия, Испания, Франция и Хърватия видяхме редица холивудски знаменитости, спортисти и популярни лица.

Как Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха победата на Интер Маями и дебюта на Лео Меси

Виктория Бекъм още го може

Така се празнува победа

В същите води плува и семейството на Дейвид и Виктория Бекъм. Или поне голяма част от него. Собственикът на Интер Маями и съпругата му дизайнерка са на яхтата си край бреговете на Дубровник.

Заедно с тях са 18-годишният им син Круз и 12-годишната им дъщеря Харпър. От семейната ваканция отсъствам Бруклин Бекъм, който вероятно е в САЩ със съпругата си Никола Пелц, както и Ромео Бекъм, който играе в Брентфорд и има мачове тези дни.

Семейство Бекъм вече от около седмица е закотвило яхтата край остров Лопуд в южната част на Хърватия, съобщават Croatia Week. Те се наслаждават на прекрасното време, живописните залези и разкошната местна храна както на Лопуд, така и в Дубровник.

"Времето със семейството е най-важно", пише 49-годишната Виктория към поредицата от снимки, на които виждаме всички да се забавляват на яхтата. Тя допълва публикацията си с тагване на Бруклин и Ромео, и обяснение колко й липсват.