Дейвид и Виктория Бекъм са пример не само за успех в бизнеса и любовта, но и в създаването на здраво семейство. Двамата имат четири деца, с които прекарват всяка свободна минута. А по-големите им синове Бруклин и Ромео най-добре разбират какво е да са деца на толкова известни родители.

Баткото вече е тийнейджърската любов на хиляди девойки, като междувременно успя да разбие сърцето на няколко, с които имаше поредни връзки. Сърцето на Бруклин сякаш не остава незаето, а брат му Ромео също трупа все повече популярност, предимно в социалните мрежи.

Тази седмица Виктория Бекъм гостува в шоуто на Елън ДеДженеръс и двете неизбежно засегнаха темата за децата на бившата спайска. И госпожа Бекъм не пропусна да се пошегува, че синът й Ромео често си позволява да я използва, за да трупа повече последователи в социалните мрежи.

Сега той има цели два милиона и половина, което си е солидно число. И бройката им непрекъснато се увеличава, защото Ромео обича да се снима как танцува с майка си на песен на Spice Girls, например.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и това ли е новото гадже на сина на Дейвид и Виктория Бекъм

Това ли е новото гадже на Бруклин Бекъм

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм ще се окаже много похотлив

Разбира се, твърдението на Виктория е напълно в кръга на шегата, защото самата тя е доста активна в социалните мрежи, а в профила й често виждаме и децата й, които постепенно и напълно логично се превърнаха в Instagram звезди.