Виктория Бекъм е на корицата на т.нар. луксозно издание на списание Grazia, което излиза в 14 държави по света. Между тях са Великобритания, САЩ, Китай, Хърватия, Германия, Индия, Италия, Мексико, Испания. 

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и първи подробности за сватбата им в Палм Спринг

Синът на Дейвид Бекъм вече е женен

Какво знаем за сватбата му с Никола Пелц

В интервюто за списанието съпругата на Дейвид Бекъм говори за мода, стил, секси излъчване, семейството и за това каква е тайната на щастливия брак. 

"Мисля, че жените днес искат да изглеждат здрави и с извивки. Искат да имат гърди и добре оформено дупе", смята Виктория Бекъм, като допълва, че дрехите, които прави, стоят еднакво добре и на много слаби жени и на такива с извивки, подчертавайки точно това, което всяка дама иска да изпъкне в нея.

И по всичко личи, че Дейвид Бекъм е голям фен на "новата визия" на жена си, особено в пътите, когато носи дрехи, с които подчертава своите извивки. "Обличам се за себе си, но обичат факта, че той (Дейвид) ме обича в тези мои рокли. Мъжете обичат да виждат малко форми", споделя Виктория. 

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и как футболистът поздрави съпругата си за рождения ѝ ден

Какво не се е променило при Дейвид Бекъм за 23 години

Моменти на нежност и любов

Що се отнася до сватбата на най-големия й син в Бруклин в Палм Бийч миналия месец и изборът ѝ на тоалет, Виктория и нейният новоназначен директор по дизайн Лара Барио създадоха за специалния повод дълга до пода рокля от коприна с падащ ефект, гарнирана с ръчно изрязана френска дантела.

"Отне ми доста време, за да разбера какво искам да облека. Денят не беше за мен, а за Бруклин и Никола. Така че исках да изглеждам подходящо и наистина да се чувствам удобно, да се чувствам като себе си", разказва още съпругата на Дейвид Бекъм. 

Що се отнася до фотосесията за списанието, Виктория изглежда стройна и секси, както винаги.

"Не става въпрос за определен размер. Става дума за това да знаеш кой си и да си щастлив с това, което си. Намерих своя собствен баланс между желанието да се забавлявам и дисциплината относно здравословното хранене и тренировките. Когато си по-млад, се бориш срещу този баланс, но като съм по-възрастен, стигнах до място, където знам как изглежда този баланс. Просто знам какво работи за мен", категорична е Виктория. Тя обаче признава, че иска да има стегнато и добре оформено дупе. 

За целта прави клякания всяка сутрин. След години на прилагане на метода на Трейси Андерсън "и тонове кардио", тя променя фитнес режима си, за да се съсредоточи върху вдигането на тежки тежести пет или шест дни в седмицата, с Дейвид и техния личен треньор. "Винаги съм се страхувала от тежести, но се оказа, че ги обичам", споделя Виктория, като не крие, че сега имам много повече мускулен тонус.

Виктория споделя, че освен това страшно много ѝ харесва да спортуват заедно с мъжа ѝ, макар че по думите ѝ той подхожда много по-несериозно към тренировките. Това лято Виктория и Дейвид Бекъм отбелязват 23 години брачен живот. Що се отнася до тайната на щастливия брак, тя казва: "Уважаваме се безкрайно много. Дейвид е невероятен баща и съпруг и много подкрепя работата ми. Ние сме наистина добри партньори." 

Виктория обаче не мисли да дава съвети на младото семейство Бекъм-Пелц, защото според нея, както те с Дейвид Бекъм, така и родителите на снаха ѝ са женени от дълго време, така че Бруклин и Никола са видели това в израстването и имат страхотен пример, който да следват.

Victoria Beckham, VB Body и новата колекция оформящо бельо на Виктория Бекъм

Тайните на тялото на Виктория Бекъм

Какво ни обещава VB Body

"Всички ние сме там, за да ги подкрепим", с усмивка казва Виктория, като заключва, че семейството е най-важното нещо в живота ѝ.