За Виктория Бекъм почивка няма. Супер успешният й едноименен бранд за мода съвсем наскоро пусна нова колекция чанти, с които да се подготвим за есенно-зимния сезон. А сега, тъкмо навреме за топлите месеци, се появява доста секси колекция.

VB Body e капсулна колекция от оформящо бельо, което може да бъде носено и като дреха.

Самата Виктория споделя пред WWD, че с нея тя се завръща към началото на модната си кариера, когато стана популярна със секси и изчистените силуети на дрехите си.

От Victoria Beckham уточняват, че колекцията е изработена от висококачествена материя, която оформя и подчертава женските форми. Тя включва седем модела, между които са прилепнала миди пола, рокля, боди, клинове.

За момента VB Body се предлага в неутрални цветове - черно, бяло, телесен цвят и шоколадово, а цените варират от 90 до 490 британски паунда. Колекцията е перманентна, което значи, че в бъдеще винаги можем да я открием на сайта на Victoria Beckham.

По-ярки цветове като доматено червено за лято 2022 г. ще бъдат включвани в за всеки отделен сезон. VB Body е поредният бранд, който предлага така актуалното оформящо бельо. Други подобни са Stella McCartney, Roland Mouret и, разбира се, Skims.

SKIMS SWIM, Ким Кардашиян и първата колекция с бански костюми на компанията

Ким Кардашиян е готова за лятото

Какво да очакваме от SKIMS SWIM