Дългоочакваната сватба вече е факт: през изминалата събота, 9 април, синът на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени за любимата си Никола Пелц. Събитието се състоя в имението на семейство Пелц в Палм Бийч, Флорида.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц имението в Лос Анджелис и новата промяна за двойката

Бруклин и Никола са готови за промяна

Нова сериозна крачка

Сватбата на 23-годишния Бруклин и 27-годишната Никола струва около 4 милиона долара.

За момента все още няма официални кадри от нея, но от Daily Mail споделят доста подробности и папарашки кадри. Така научаваме, че сред звездните гости са Серина и Винъс Уилямс, Ева Лонгория, Гордън Рамзи с дъщеря си Холи.

Събитието се състои в специално издигнати шатри в имота на Нелсън Пелц - бащата на Никола и успешен финансист, чието състояние се оценява на 1.6 милиарда долара. За сравнение това на семейство Бекъм е около 494 милиона.

Най-вероятно това е причината Бруклин и Никола да подпишат предбрачно споразумение. Ако не обръщаме внимание на финансовата част на нещата обаче, очевидно сватбата е била много романтична и традиционна.

Започва в 6 вечерта в събота, когато младоженецът застава край олтара и чака булката си около 15 минути. В традициите на еврейските церемонии - семейство Пелц са от еврейски произход, младоженецът счупва с пета стъклена чаша, увита в кърпа, веднага след като равинът ги бракосъчетава.

Кумове от страна на Бруклин са братята му Ромео и Круз, а най-малката им сестра Харпър Бекъм е една от шаферките на Никола. От Daily Mail припомнят, че и в семейство Бекъм има еврейска жилка - дядото на Дейвид Бекъм по майчина линия е евреин.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Нелсън Пелц и какво не знаем за семейството й

Какво не знаем за семейството на Никола Пелц

Скоро ще станат рода с Бекъмови

Очакваме още подробности за сватбата на Бруклин и Никола, както и първите официални снимки, още в първите дни на новата седмица.