Уил Смит има три деца от две жени - Уилоу, Трей и Джейдън. От тях най-известна сякаш е дъщеря му, благодарение на дебютния си сингъл "Whip My Hair". Но и синовете на звездата има с какво да ни изненадат.

Уил Смит, Трей Смит и какви са отношенията между прочутия актьор и сина му

Какво се случва с големия син на Уил Смит

И приятели ли са баща и син днес

Наскоро научихме, че по-големият от тях, Трей Смит, в момента гради кариера като диджей, а двамата с баща му са си по-близки от всякога. По-малкият му брат Джейдън, който е дете на Уил от Джейда Пинкет, също има изяви в музикалните среди, но проявява интереси и в друга насока.

През годините 22-годишният Джейдън е привличал вниманието ни с нестандартния си начин на обличане, както и с ролите в киното, които изигра заедно с баща си. Но този път целта пред него е друга - да отвори ресторант, който предлага безплатна веган храна на бездомници.

Това не е особена изненада, защото още през 2019 г. синът на актьора стартира подобна кампания с камион за храна, който нарича "I Love You". Благодарение на нея раздаде хиляди порции на хора в нужда по улиците на Лос Анджелис.

От тогава до сега Джейдън не спира да подкрепя местни организации с подобна дейност, както и да се грижи за осигуряването на чиста, филтрирана питейна вода. Но сега е готов да разшири обхвата си.

Пред Variety той обяснява, че новият му ресторант, който е продължение на инициативата с камиона за храна, ще работи за всички, които искат да си закупят веган храна. Но за тях тя ще е на малко по-висока цена, за да могат да се покрият и безплатните хранения за тези, които нямат финансовата възможност да си ги набавят.

Уил Смит, Best Shape of My Life, най-лошата му форма и как ще я промени

Най-лошата форма в живота на Уил Смит

Актьорът е неузнаваем

Така заведението ще бъде на принципа на "висящото" меню и ще поддържа инициативата с помощта на всички хора, които искат да помогнат. А нищо чудно на опашката да се нареди и Уил Смит, който наскоро сподели, че е в най-лошата си форма и е време да се вземе в ръце. И в тази мисия веган храненето със сигурност ще му е от полза.