Том Круз възобнови снимките на "Мисията невъзможна 7" и в момента е във Великобритания. Не знаем как върви снимачният процес на дългоочаквания блокбъстър с участието на Хейли Атуел, но разбрахме, че актьорът е станал част от криминалната хроника.

Том Круз, Хейли Атуел, „Мисията невъзможна 7“ и появата на двамата актьори на Уимбълдън

Коя е половинката на Том Круз

И откога са заедно

От The ​​Sun съобщават, че преди дни колата на звездата от "Топ Гън" е била открадната. Том Круз отсядал в имение в Кент и оттам редовно пътувал с хеликоптер до автомобила си, модел BMW X7, който бил в постоянен режим на готовност, за да го прибере.

В деня на кражбата е бил паркиран пред хотел в Бирмингам, само на две минути от полицейското управление на графство Уест Мидландс в Западна Англия.

Това обаче не е спряло крадците, които потеглили с джипа буквално под носа на елитната охрана на Круз. Предполага се, че за целта са използвали специално устройство, с което са засекли сигнала от дистанционното.

Джипът е проследен и намерен "малко по-късно" в град Сметуик, на около шест километра западно от Бирмингам. Вътре е нямало и следа от повечето лични вещи на актьора и точно това го е вбесило най-много.

Том Круз и как е кацнал с хеликоптер в двора на английско семейство

Когато Том Круз кацне в двора ти

Актьорът обича да изненадва хората

Иначе само няколко часа след инцидента от BMW са предоставили на Том Круз същия модел автомобил като неговия. Разследването продължава.