След раздялата на Том Брейди и Жизел Бюндхен през октомври животът и на двамата се променя. Докато моделът в момента се наслаждава на ваканция в родната си Бразилия заедно с двете си деца, то за футболиста нещата не изглеждат толкова розови.

Жизел Бюндхен и почивката с двете й деца след развода с Том Брейди

Възстановява ли се Жизел Бюндхен

Моделът на заслужена почивка с децата с

На Том Брейди за първа година ще му се наложи да прекара празниците без децата. Той и Жизел Бюндхен са родители на Бенджамин (13 г.) и Вивиан (10 г.), като той има едно дете и от бившата си Бриджит Мойнахан - Джак (15 г.). В новата действителност на спортиста обаче ще липсва голямата семейна Коледа.

"Ще бъде ново преживяване, което никога преди не съм имал, с което ще се науча как да се справям. И мисля, че това е смисълът на живота", споделя Том Брейди в последния епизод от подкаста Let's Go!, пише OK! Magazine.

Той признава, че му предстои да прекара Бъдни вечер в хотел, а на Коледа пък ще има време за децата си. "С нетърпение очаквам да празнувам Коледа с децата си на следващия ден."

Освен за новото предизвикателство да няма възможност да прекарва част от празниците с цялото си семейство, Том Брейди разказва и за възходите и паденията си като футболист. Той признава, че по време на кариерата си в NFL му се е налагало да преодолява наранявания, но и безпокойство, стрес, дори и високо кръвно налягане.

Том Брейди обаче не се оплаква. Според него всичко това е част от живота, а и на други хора също им се налага да се справят с подобни предизвикателства.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, Tampa Bay Buccaneers и съжалява ли за завръщането си към футбола

За какво не съжалява след развода Том Брейди

Труден период за футболиста

Е, ако не друго, то от него поне може да вземем пример как да поддържаме висок дух и да не се плашим от промените, които ни е подготвил живота.