Тина Кунаки е от жените, към които просто няма как да останем безразлични. Тя е само на 23, но вече е съпруга на Венсан Касел и майка на третото му дете.

Венсан Касел, Тина Кунаки и ваканцията им в Бразилия

Горещи бразилски страсти с Венсан Касел и Тина Кунаки

Те са си най-добре

Това обаче по никакъв начин не й пречи да бъде все така опасно секси и да ни го напомня редовно - най-вече в социалните мрежи.

След слънчевата ваканция в Рио, семейство Касел се отправи към друга дестинация в Бразилия, за да продължи да трупа загар и незабравими спомени - курорт в щата Баия, известен като "страната на щастието".

Е, Венсан и Тина се оказаха щедри, защото направиха и нас истински щастливи с кадрите, които споделиха в социалните мрежи. А моделът за пореден път ни остави без думи с формите си.

Кунаки ни демонстрира и доста богата колекция от бански костюми. Независимо от цвета и кройката им, всички до един й стоят просто перфектно. И тя много добре знае това.

Бременността и раждането по никакъв начин не са оставили отпечатък върху перфектната й фигура, на която не само Венсан Касел, но и ние не можем да се наситим.

Очевидно актьорът няма нищо против съпругата му редовно да се появява почти без дрехи - както в социалните мрежи, така и на плажа. Виждаме дори, че понякога захвърля и горнището си, когато е край брега.

Но напълно го разбираме - и ние бихме искали да се похвалим на целия свят, ако половинката ни изглежда по този начин. А и как да й се сърди, когато тя го чака само по червен бански и в леглото...