В момента Теа Минкова може и да в Гърция заедно с Наум Шопов за снимките на трети сезон на "Ергенът", но това не означава, че не отделя време да споделя постове в социалните мрежи.

Защо Теа Минкова ограничи "чашата вино" вечер

Навикът, от който Теа Минкова се отказа

Как се постига здрав дух в здраво тяло

Един от последните ѝ е посветен не само на добрата форма, а и на здравословните навици. Както и да направи бърза равносметка на отминаващото лято. 

В профила си в Instagram Минкова пише, че това лято (и година като цяло) е било най-хубавото и различно. "Защото си обръщам достатъчно внимание. Ако предишни лета съм се "токсикирала", това лято категорично мога да кажа, че беше ДЕТОКС. И физически и психически."

Половинката на Наум Шопов пояснява, че се храни здравословно и балансирано, практикувайки периодично гладуване, познато като фастинг. Теа Минкова пояснява, че си похапва всичко, но сладкото го е заменила с фурми.

Досега тя не е споделяла, че пуши, защото смята този навик за гаден. "Тези гадории, които години наред ме правиха зависима. И да, не съм споделяла, че пуша, защото е ГАДНО ДА СИ ПУШАЧ." 

Друга голяма промяна, която Теа Минкова е направила, е, че е спряла всекидневното консумиране на алкохол и е започнала много по-често да се разхожда в планината. И в крайна сметка е разбрала, че всички тези промени са я направили по-щастлива и уверена. 

"Ергенът" отива в Гърция - трети сезон няма да се снима в Турция

Голямата промяна в трети сезон на "Ергенът"

Имението на ергенът няма да бъде в Турция

"Готино е да си обръщаш внимание и още по-готиното е, че не ти трябва нищо друго, освен ТИ и твоята нагласа", завършва поста си Минкова.