Предвид високия рейтинг на първите два сезона на "Ергенът" у нас, беше напълно очаквано и логично да има и трети.

Александър Младенов - звездата в трети сезон на "Ергенът" България

Ето кой ще бъде "Ергенът" в трети сезон на риалити шоуто

Кастингите вече текат

Снимките на новия сезон се очаква да започнат в рамките на броени дни, като до момента знаем наистина малко неща около него. Разбира се, най-главното е известно - ергенът, който ще трябва да впечатлява жените, е бизнесмен и се казва Александър Младенова.

Ясно е също, че Наум Шопов ще се завърне отново в ролята на водещ.

Голямата неизвестна досега беше мястото, на което ще бъде заснет трети сезон на "Ергенът". Е, да видяхме няколко снимки от вилата и колко луксозна ще бъде тя, но само толкова.

Сега от профила на Шопов в Instagram разбираме, че имението, в което ще се случва всичко интересно тази година, няма да бъде в Турция, както бе в предните два сезона. Вместо това ще е в Гърция, както и предположихме преди малко повече от месец.

В последния си влог в YouTube Наум Шопов обяви, че заминава заедно със семейството си за снимките на "Ергенът", но без да обяви къде точно. От последната му публикация в Instagram обаче разбираме, че е в Гърция. За момента обаче няма повече подробности около точното местоположение.

Ирина Карабаджак от "Ергенът" и секси фотосесията ѝ

Полуголата фотосесия на Ирина от "Ергенът"

И каква е тайната към женското сърце

От поста на водещия става ясно още, че в трети сезон той и половинката му Теа Минкова ще заснемат и продуцират онлайн продължението на предаването. В него чрез въпроси и отговори към участничките ще дадат възможност на зрителите да ги опознаят по-добре.