Всички помним най-добрите години на Тайра Банкс като модел. Днес тя е на 45 години и от известно време реши да се оттегли от дефилирането.

Саманта Хоупс, Sports Illustrated и първата бременност на модела

Секси модел на Sports Illustrated ще става майка

Да ѝ е честито на Саманта Хоупс

Е, това се промени, защото Банкс показа, че възрастта е просто оправдание и не означава нищо. Моделът ще бъде на корицата на изданието на Sports Illustrated за 2019 г., а компания ще ѝ правят Камил Костек и Алекс Морган.

През 1997 г. Тайра Банкс отново беше на корицата на списанието. Тогава стана и първата афроамериканка, която може да се похвали с това. Повече от 20 години по-късно отново я виждаме по бански и трябва да признаем, че изглежда страхотно.

Самата тя споделя, че не е смятала за реалистично, че на 45 години ще бъде отново на корица, и то по бански. Фотосесията е заснета на Бахамите, което е едно от любимите места на Sports Illustrated за тази цел. По този начин Тайра Банкс бележи третия път, в който е на корицата на списанието.

Моделът Камил Костек и състезателката по футбол Алекс Морган също ще получат собствени корици. На корицата на миналогодишното издание на Sports Illustrated пък беше Даниеле Харингтън.

Пейдж Ванзант, Sports Illustrated и секси снимки по бански за MMA звездата

MMA звездата позира по бански за Sports Illustrated

Пейдж Ванзант ни омагьоса