С коя ли жена не спрягаха Брад Пит след раздялата с Анджелина Джоли. Е, поредната заподозряна за кражба на сърцето на актьора е Чарлийз Терон. Новината за връзката им дойде преди броени дни, но двамата се срещат от повече от месец.

Доста по-склонни сме да вярваме, че Брад и Чарлийз са новата светска двойка, чиято първа обща поява очакваме с нетърпение. Тук има и един друг, тънък момент, който веднага превръща обичайното стечение на обстоятелствата в интрига.

Снимка 401492

Източник: GettyImages

Пит и Джоли са в период на дълъг и тежък развод вече близо две години. Въпреки че делото не е финализирано, те са свободни да правят каквото си пожелаят. Но мнозина заподозряха в новата афера на актьора задни мисли. Причината е, че Анджелина и Чарлийз никак не се обичат, и то не от вчера.

Двете актриси многократно са влизали в директен сблъсък за една или друга роля и има известна непоносимост помежду им, свидетелстват запознати с отношенията в Холивуд, цитирани от Daily Mail.

Анджелина винаги е правила всичко възможно, за да прецака Чарлийз с роля, като дори е разигравала продуценти с отговора си, само и само конкурентката й да не я измести. Но Терон все пак ще излезе победител от тази женска война, открадвайки сърцето на Брад.

Чарлийз и Брад се запознават покрай нейния бивш годеник Шон Пен. А в последните няколко седмици не спират да се появяват на светски събития заедно. Свидетели на общите им появи са категорични, че двамата не крият чувствата си, а и видимо се чувстват повече от добре в компанията си.

Анджелина Джоли, Брад Пит, майката на актьора и едни тежки обвинения

Майката на Брад Пит скочи срещу Анджелина

Ето защо нападна актрисата

Със сигурност новината за авантюрата им е стигнала и до Джоли, която междувременно отново бе заснета на пазар с децата си. А дали прерасналото във връзка приятелство между Брад и Чарлийз е просто напук на Анджелина, или е нещо много по-сериозно, само времето ще покаже.