Шайло Джоли Пит, биологичната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, е решила да вземе драстично решение, поради постоянните "битки" на родителите си по време на развода и за попечителството на децата.

12-годишното момиченце иска да се измъкне от непрестанните караници, които я заобикалят в Лос Анджелис, затова е решила да се премести с баба си в Мисури.

Снимка 403413

Източник: GettyImages

Според списание Star, родителите на Брад Пит живеят със сестрата на актьора и децата им, а на Шайло много ѝ харесвало да прекарва повече време с тях. Това е причината детето да заяви, че иска да живее с баба си и дядо си и да стои настрана от конфликтите на мама Анджелина и татко Брад.

Списанието разкрива, че Шайло е избягала от дома си преди няколко месеца. Мимиченцето се чувствало подтиснато от непрекъснатите опити на родителите му да я направят по техен образ и подобие и да се карат за това по кой път да поеме Шайло.

Снимка 403415

Източник: GettyImages

Докато Брад Пит не преставал да натяква, че трябва да стане част кино индустрията, Анджелина Джоли винаги била в опозиция, настоявайки Шайло да бъде деен активист, също като мама.

Дали Шайло наистина иска да се отдалечи от конфликтите на семейството си, не е ясно със сигурност, но истината е, положението за децата по време на криза и развод в семейството винаги е най-тежко. 

Анджелина Джоли, децата й и на какво ги учи

Защо Анджелина Джоли стана продавачка

Една необикновена история с актрисата и децата й