В края на миналия месец Тайгър Уудс катастрофира с автомобила си, което му навлече нови здравословни проблеми, защото пострада доста сериозно.

Тайгър Уудс, катастрофата, която е претърпял и как звездите го подкрепиха

Как звездите реагираха на случилото се с Тайгър Уудс

Звездна подкрепа

След претърпените операции голфърът вече е в процес на възстановяване, като към момента не е ясно дали с кариерата му не е свършено. Разбира се, надяваме се, че не, но времето ще покаже.

Към момента все още тече разследване за изясняване на причините за катастрофата. Но вече има интересна теория, която може да обясни случилото се. Пред USA Today експерти казват, че счупванията в долната част на крака на Уудс подсказват, че той е натиснал спирачката едва в последните мигове преди катастрофата.

Джонатан Чърни, който е консултант по подобни случай в съда, казва, че според него Тайгър Уудс е заспал зад волана, което е довело до удрянето и преобръщането на колата му.

Тайгър Уудс, катастрофата и ще му бъдат ли повдигнати обвинения

Ще има ли последствия за Тайгър Уудс след катастрофата

Какво знаем до момента

Според него, при специфичните за участъка завои само заспиването би обяснило защо автомобилът на голфъра е продължил направо. Според други експерти скоростта не е била причина за катастрофата, пише The New York Post.