Операциите, които Тайгър Уудс претърпя преди няколко години успяха да спасят кариерата му, която обаче може отново да е поставена на карта.

Тайгър Уудс, "Тайгър", HBO и защо агентът на голф легендата нападна документалния филм

Тайгър Уудс срещу документалния филм за живота си

Кой е крив и кой - прав

Причината е катастрофата, която голфърът е претърпял вчера, 23 февруари. По данни полицията Уудс е загубил управлението на автомобила си, в резултат на което се е ударил в дърво, а след това превозното средство се е обърнало.

Това, че е бил със сложен колан и отварянето на въздушните възглавници пък са спасили живота му. Но не се е разминал без драскотини, защото в крайна сметка стана ясно, че е получил сериозни наранявания на краката и е претърпял операция.

Тайгър Уудс, Пейдж Спиранак и как голфърката го защити заради изневерите

Когато Пейдж Спиранак пази гърба Тайгър Уудс

Нещо човешко ли са изневерите

Към момента знаем, че няма опасност за живота на Тайгър Уудс, а много известни личности използваха социалните мрежи, за да изразят подкрепата си към него.

Джейда Пинкет Смит написа, че се моли за него, като уточнява, че ден преди случилото се е била с Тайгър. И инцидентът ѝ напомня да не приема нито един момент за даденост.

Пиърс Морган, който по принцип се слави с доста хапливи реплики към известни личности, определи като хубави новините, че травмите на Тайгър Уудс не са опасни за живота му.

Кевин Джонас също се надява, че голфърът ще успее да се възстанови напълно от травмите, които е получил, пише Fox News.

Линдзи Вон, която имаше връзка с Уудс преди години, също изрази подкрепата си към него.