Тези дни американската певица Келси Картър публикува в Twitter новата си татуировка, която предизвика разнообразни реакции, повечето от които подигравателни. Причината - Келси татуира на бузата си образа на Хари Стайлс.

Последваха коментари с препоръки на силно покривни фон дьо тени, както и предположения, че Келси е прекалила с наркотиците. Един от последователи й дори намери снимката на Стайлс, от която е вдъхновена татуировката й.

Татуистът й Ромео Лакост може и да е работила по картинките по телата на Кендрик Ламар и Джъстин Бийбър, но това не значи, че е добър, както и сами можем да видим. "Наистина е шокиращо - много лоша работа на много неудачно място", казва лондонският собственик на студио за татуировки Майлс Чапърлин.

Той пояснява, че макар модата с татуировките да става все по-мащабна, такива по лицето са далеч от социално приетото. Освен това много хора съжаляват, скоро след като са ги направили. "Част от работата ми е да образовам хората и винаги ги съветвам да избягват татуировки по лицето си", казва Чапърлин.