Светла Иванова се пренасочи от поп музиката към по-ориенталски ритми и изнесе концерт в известен столичен клуб в съответния жанр.

Изпълнението й се оказва не официално признание за коренна промяна в имиджа, а само част от снимките на новия български минисериал "Приключенията на един Арлекин".

Във филма,продукция на БНТ, Светла Иванова си партнира с имена като Тодор Колев, Татяна Лолова, Георги Мамалев, Николай Николаев, Никола Анастасов, Николай Урумов и Деян Донков.

"От една страна ми беше лесно, защото все пак играех певица, от друга - трудно, защото трябваше да бъда жестока и безкомпромисна в поведението си, което не е моя присъща черта", споделя усещанията си на снимачната площадка тя.

Автор на песните е известният композитор Стефан Димитров. С основна заслуга Светла Иванова да получи ролята се оказва изявата й в собствения й видеоклип "C'est la vie".

След като го гледал режисьорът Иван Ничев поискал веднага да се се свърже с нея, следват два кастинга и одобрение за ролята на поп-фолк звездата Евелина.