Едва два месеца след пищната сватба на принц Хари и Меган Маркъл, вниманието ни вече е насочено към друга кралска особа, която ще мине под венчилото до края на тази година. Този път със синя кръв е булката - принцеса Йожени.

Тя се сгоди за своя любим Джак Бруксбанк в края на януари тази година. А на 12 октомври ще станат законни съпруг и съпруга. Церемонията ще се проведе в църквата Сейнт Джордж - същата, в която се врякоха във вярност принц Хари и Меган Маркъл на 19 май.

Снимка 369186

Източник: GettyImages

Днес от кралския двор обявиха, че бъдещите младоженци ще дадат възможност на 1200 желаещи да станат част от сватбеното им парти в двореца Уиндзор. За целта трябва да се регистрират предварително. Същият жест към поданиците направиха и Хари и Меган на сватбата си.

И точно както тях, принцеса Йожени и съпругът й ще преминат с каляска по улиците на Уиндзор. Разбра се, еуфорията няма да е същата, защото деветата подред наследница на короната е далеч от славата на Уилям, Хари, Кейт и Меган.

Снимка 369187

Източник: GettyImages

А коя всъщност е тя? Принцеса на Йорк, дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк. Родителите й се развеждат, когато е на шест години.

Най-забавните реакции след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Смях за сметка на младоженците

Най-забавните реакции след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

28-годишната Йожени е правнучка на кралицата, но няма нужда от нейното разрешение, за да се омъжи. А със сестра си Беатрис успяват да привлекат вниманието с екстравагантните си шапки на почти всяко по-важно събитие.