Разводът е достатъчно трудно преживяване, но според София Вергара още по-трудно е да го изживееш пред очите на обществеността. През юли миналата година Page Six разкри, че актрисата от "Гризелда" и Джо Манганиело се разделят след седем години брак.

Когато София Вергара говори за убития си брат

Когато София Вергара говори за убития си брат

Актрисата и семейните ѝ неволи

Говорейки наскоро пред CBS Sunday Morning, Вергара споделя, че е очаквала непрекъснато медийно наблюдение да ескалира, след като новината за раздялата им става публична. "Продължих напред. Но човек е в очите на обществеността и всички знаят, че това е част от цената да си знаменитост", разказва тя. "Знаех, че ще се случи. Подобни неща не могат да бъдат скрити."

Въпреки това, актрисата от "Модерно семейство" признава, че в крайна сметка новините за развода на двойката са били точни и ясни, което я е улеснило да превъзмогне трудния период.

"Всъщност медиите бяха много уважителни и много мили. Постоянно очаквах, че ще измислят някакви неща, както се случва често с други звездни раздели, но не го направиха. Бях изненадана и, знаете ли, те просто казаха какво наистина се беше случило и толкова", уточнява Вергара.

Снимка 649342

Източник: GettyImages

София Вергара и Манганиело споделиха решението си да се разведат в изявление през юли 2023 г. "Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, ние учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си."

По това време източник споделя пред Page Six, че от известно време двойката вече е била разделена и са избрали да се отдалечат един от друг, за да обмислят бъдещето си. Манганиело подава молба за развод малко след новината за прекратяване на връзката им, като посочва  "непреодолими различия" като причина за раздялата им. По-късно той наема авторитетния бракоразводен адвокат Лора Васър, която е представлявала звезди като Кевин Костнър, Анджелина Джоли и Ким Кардашиян.

Как София Вергара постави на място водещ, който се опита да ѝ се подиграе

Когато София Вергара те постави на място

Актрисата не се оставя да ѝ се подиграват

Различни издания съобщиха, че силното желание на Манганиело да има деца е довело до разпадането на брака им. Въпреки това други твърдят, че Вергара е била "задушена" в брака си "с до голяма степен неподкрепящ партньор". Вергара е майка на 31-годишния Маноло, когото има от бившия си съпруг Джо Гонзалес.