София Вергара усилено промотира Griselda, който след няколко дни ще бъде пуснат в Netflix. Затова и гостува в различни предавания, където говори за сериала.

София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

София Вергара за трудностите при развода с Джо Манганиело

За какво е благодарна актрисата

Така например тези дни актрисата бе на гости на Джими Фелън във вечерното му шоу, където провокира голяма доза смях. 

Говорейки за цялостното преживяване по подготовката си за Griselda София Вергара казва, че режисьорът Андрес Баис е трябвало да я учи на някои основни неща за ролята. Като например как се пушат цигари и се взима кокаин.

Начинът, по който обаче Вергара се изрази, накара публиката да си мисли, че тя и режисьорът наистина са употребявали наркотици. След дозата смях и закачки от Джими Фелън София Вергара поясни, че в сериала кокаинът, който ще видим, че героинята ѝ приема, разбира се, не е истински.

Трейлър на Griselda на Netflix със София Вергара и Karol G

София Вергара ще подчини света на наркотиците

Трейлър на Griselda

Цигарите също не са истински, но пък актьорска игра е напълно реална, шегува се Вергара. В предаването актрисата също казва, че е била доста подготвена за ролята на Гриселда Бланко, защото е родена и израснала в Колумбия по време на големите войни между картелите.

Когато София Вергара говори за убития си брат

Когато София Вергара говори за убития си брат

Актрисата и семейните ѝ неволи

Брат ѝ също така е бил част от бизнеса с наркотици и това му е коствало живота, защото е бил убил през 90-те години на миналия век.