Не можем да кажем, че на Том Круз му върви особено много в любовта, защото през годините е имал не една и две връзки, които са се проваляли.

Том Круз, Хейли Атуел и разделени ли са двамата

Том Круз отново е свободен мъж

Връзката му с Хейли Атуел не се е развила добре

Една от последните му бе с Хейли Атуел, която има роля в "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа". Двамата на два пъти се събираха и разделяха, като през лятото на миналата година официално всичко между тях приключи.

Но 41-годишната актриса доста бързо си намери нова половинка в лицето на Нед Волфганг Кели. За връзката им се заговори за първи път през юли миналата година, като очевидно се развива добре и бързо.

Защото според Daily Mail, Кели и Атуел са сгодени. Това става ясно от профила на Кели, в който той пише, че е предложил на половинката си по време на екскурзия до Венеция. Предложението е дошло в кухненската част от нает от тях апартамент, като Кели пояснява, че никога не е бил заинтересован от това да се ожени.

Но си е променил мнението, когато се е запознал с Хейли Атуел. Едва ли скоро ще разберем повече подробности около връзката им, защото двамата избягват общественото внимание много умело.