Поредното светско събитие, което събра на едно място много световни звезди, са годишните наградите на списание на InStyle.

Синди Крауфорд, Кая Гербер и липсата на увереност, заради която Синди не сбъдва желанията си

Какво не е успяла да постигне Синди Крауфорд

За разлика от дъщеря й Кая Гербер

Там бяха и Синди Крауфорд и дъщеря ѝ Кая Гербер, които отново демонстрираха безупречен стил и се превърнаха в най-обсъжданите гостенки на церемонията.

Двете внесоха много блясък на червения килим и позираха усмихнати пред фотообективите, а едно нещо за пореден път порази всички.

И това е приликата между 20-годишната Кая и Синди Крауфорд, която е на 55. Супермоделът на 90-те години Синди Крауфорд е с многоцветна рокля без ръкави на Missoni, съчетана със сандали, а дъщеря ѝ с рокля тип потник на Alexander McQueen, уточнява списание People. 

Изданието припомня и есето на Кая за Vogue от ноември 2019 г. в което тя говори именно за сравнението с майка ѝ и има ли проблем с това.

"От първия ден хората в индустрията се изненадваха от приликата ми с майка ми", признава тя. "Когато пораствам, то се случва още повече и то не е просто визуална прилика, а всичко - от маниерите до гласа", пише Кая.

Синди Крауфорд, джакузито, диетата й, социалните медии и как поддържа здравето си

Синди Крауфорд и любимият й ритуал

Какво признава моделът

Тя признава, че за нея най-големият комплимент е, когато някой ѝ каже, че се държи като майка си, защото освен красотата и очевидната привлекателност, тя винаги е била неин герой и модел за подражание.