Шон Пен е сред актьорите с повече от един брак зад гърба си. От 1985 г. до 1989 г. негова съпруга е Кралицата на попа - Мадона, а от 1996 г. до 2010 г. - Робин Райт. Миналата година той стана съпруг на Лейла Джордж, но явно и с нея не всичко върви по план.

Шон Пен, Лейла Джордж и тайната им сватба по време на коронавирус пандемията

60-годишният Шон Пен се ожени за 28-годишното си гадже

Това се казва шестица от тотото

В края на месец юли 2020 г. Шон Пен подписа онлайн, чрез Zoom, с 28-годишната красавица Лейла Джордж, но се очертава тя да остане като третата бивша съпруга в автобиогрифията на звездата от "Реката на тайните".

От TMZ съобщават, че Лейла Джордж, дъщерята на актьора Винсънт Д'Онофрио, е подала документи за развод с Шон Пен преди броени дни във Висшия съд на Лос Анджелис.

Но молбата за развод едва ли е изненадала актьора. От FOX28 напомнят, че Шон Пен поне веднъж вече е трябвало отново да спечели доверието на любимата си Лейла, усетил, че нещата не вървят към хубаво.

И това последно се случва покрай ангажиментите му с Flag Day, филма, който излезе съвсем скоро и в който той не само участва, но е и режисьор.

Шон Пен, излизането на Flag Day на кино и мнението му за ваксините

Шон Пен и хората, на които забрани да гледат филма му

Ето по каква причина

Именно поредният локдаун слага край на семейните проблеми между Шон Пен и съпругата му Лейла Джордж. Според източник на TMZ "пандемията ги е накарала да преосмислят бъдещето си заедно" и явно поне за един от двамата, в случая Лейла, такова няма.