Нормално е да се интересуваме от известните личности и всичко, което се случва около тях, защото те са модел на подражание за много хора.

Камила Кабейо, Матю Хъси разделили ли са се двамата

Камила Кабейо - секси и свободна

Звездните раздели нямат край

Под прицела сега попадат Камила Кабейо и Шон Мендес. Преди около две седмици двамата пуснаха съвместното парче "Señorita", което вече надхвърля 200 милиона гледания в YouTube.

Горе-долу по това време се появиха и слуховете, че Кабейо и Мендес са започнали да излизат и имат връзка. Преди няколко дни във видеочат изпълнителят на "Treat You Better" беше запитан от фенове дали това е истина.

Отговорът му беше отрицателен. Интересното е, че Мендес не отговори вербално, а само направи отрицателен жест с глава. И колкото и не особено убедително да беше, сложи край на слуховете.

Но след като в последствие двамата бяха забелязани да вечерят заедно, а след това да се държат и за ръце, както посочват и от Hollywood Life, слуховете се възобновиха с пълна сила.

Джеси Джей, Чанинг Тейтъм и какво напрежение е имало в началото на връзката им

Защо е имало напрежение между Джеси Джей и Чанинг Тейтъм

Началото на всяка връзка е трудно

Тези снимки, разбира се, могат да бъдат използвани като доказателство, че Камила Кабейо и Шон Мендес имат връзка, но нищо няма да бъде официално, докато двамата не го кажат. Не може да очакваме подобно нещо да се случи прекалено скоро, защото трябва да имаме предвид и факта, че наскоро изпълнителката се раздели с приятеля си Матю Хъси.